top of page
  • Youtube
  • Facebook
  • Instagram

PIESAKIES VR MĀKSLAS NODARBĪBAI AR -50% ATLAIDI!

Sakarā ar jauno mākslas nodarbības programmas izveidošanu, piedāvājam unikālu iespēju apmeklēt to tikai par 25 eiro (pilna cena 50 eiro)! Piesakies nodarbībai aizpildot pieteikuma formu! Atlaide būs spēkā tikai pirmajām trīs nodarbībām, tāpēc piesakies laicīgi! Pieteikuma forma - > https://forms.gle/s1PTP586g58GTaxc9

Virtuālās realitātes mākslas nodarbība ar -50% atlaidi

PAR MĀKSLAS NODARBĪBU:


Nodarbība, kas domāta ikvienam, kas vēlas iepazīt Virtuālās realitātes sniegtās iespējas mākslas pasaulē. Zīmē, glezno, veido grafiti, trīsdimensionālus tēlus un objektus. Nav nepieciešama pieredze, viss notiek mākslinieka pavadībā. Fantastiska un reizē izglītojoša izklaide kā mazajiem, tā pieaugušajiem. Atklāj telpisko krāsu un formu pasauli!

VR 3D MĀKSLAS IEPAZĪŠANĀS PROGRAMMAS SATURS


Nodarbībā īsi iepazīstināsim ar 3D domāšanu un kādēļ tā ir aktuāla

jebkurai vecuma grupai. Izmēģināsim un darbosimies dažādās mākslas platformās iekš virtuālās realitātes. Apgūsim darbošanās principus un pavadīsim radoši laiku, veidojot savu mākslas darbu otrajā nodarbības daļā. Tiecamies uz jautru laika pavadīšanu un paralēli jauniem iespaidiem, tādēļ iepriekšējas zināšanas VR vai mākslā nav nepieciešamas, mūsu mākslinieks konsultēs jebkuros jautājumos.


Nodarbību vecuma grupas (5-7 cilvēki vienā nodarbībā)

Bērni: no 8 līdz 13 gadiem

Jaunieši: no 13 līdz 18 gadiem

Pieaugušie: no 18+


Nodarbības laiks: 1.5-2 stundas


Svarīgi:

*Dalībnieki minimālais vecums sākot no 8 gadu vecuma

*Obligāti jāveic iepriekšēja pieteikšanās.

*Diena un laiks: pirmdiena-trešdiena, rīta un vakara grupas. Tiks komplektētas dalībnieku grupas 5-7 cilvēki. Laiks tiks saskaņots ar dalībniekiem.


bottom of page