top of page
  • Youtube
  • Facebook
  • Instagram

Gran turismo turnīrs ar Playstation 5 konsoles izlozi

Sadarbībā ar ACME Latvija un Playstation Latvija, veidojam šogad lielāko reklāmas kampaņu saistībā ar Gran Turismo filmas iznākšanu! Pēc Jana Mardenborova dzīves stāsta uzņemtā filma ir patiess stāsts par to, kā pusaugu „Gran Turismo” geimeris, pateicoties savām spēles prasmēm, piepilda savu lielāko sapni un uzvar virknē „Nissan” sacīkšu un kļūst par profesionālu sacīkšu braucēju.

Esam izveidojuši speciālu GT7 simulātoru, kurš ir aprīkots ar tādu pašu stūres sistēmu kāda bija redzama Gran Turismo filmā. Papildus aprīkojām to ar Playstation VR2 virtuālās realitātes brillēm, līdz ar to dodot iespēju spēlētājiem izvēlēties starp braukšanu uz parasta ekrāna vai VR.

Gran turismo turnīrs ar Playstation 5 konsoles izlozi, kā piedalīties?

Dodies uz VR Gaming studiju, Stabu ielā 20 un izbrauc ar GT7 autosacīkšu simulātoru. Ja spēsi pārspēt trases laiku 1:33,500, tad iegūsi vienu biļeti uz gala izlozi. Ja tev izdosies pārspēt 1:30,500, tad dabūsi papildus biļeti palielinot savas iespējas uzvarēt. Divus brauciena apļus dodam bez maksas, bet ja ar tiem tev nepietiks lai pāspētu trases laikus, neuztraucies, jo vari droši par maksu braukt papildus apļus ( 1 eiro = 1 aplis)

Gran Turismo filmas banneris

Katras Gran Turismo turnīra dienas beigās izlozēsim divas kino biļetes!

Ja esi pārspējis vismaz vienu no iepriekš minētajiem laikiem, tad tās dienas beigās, kurā brauci, tev ir iespēja laimēt 2x kino biļetes uz Gran Turismo filmu. Kino biļešu uzvarētāji 05.08 - Olenkin***@gmail.com 06.08 - Kristapsg********@gmail.com 07.08 - Thdrafonl***@gmail.com 08.08 - Nikla***@gmail.com 09.08 - nieksg****@gmail.com

10.08 - purins.ro******9@gmail.com 11.08 - martins.g****@gmail.com 12.08 - krists.an******@gmail.com Playstation izlozes uzvarētājs 16.08 - nikola****.geo***@gmail.com

bottom of page